Politica de Retur

  1. RETURNAREA

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare vor fi suportate de către client.

Clienții www.prolon.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original nedeschis și intact și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit (cu excepția cazului când acestea au fost trimise electronic clientului).

Clientul va completa in mod obligatoriu, formularul de retur, în care va indica printre altele contul în care dorește restituirea contravalorii comenzii. Transportul de retur este suportat de către client.

Conform prevederilor legale în vigoare, în maxim 14 zile lucrătoare de la data returnării, contravaloarea comenzii minus valoarea transportului va fi restituită clientului, sub condiția respectării politicii de retur.

Nerespectarea de către client a obligației de a returna produsul în ambalajul original nedeschis și intact, dă dreptul Societății de a nu restitui contravaloarea comenzii.

În cazul în care se constata la primirea unui colet de retur că, clientul a restituit produsul/e comandat/e cu încălcarea celor de mai sus, respectiv ambalajul produsului/lor nu este cel orignial nedeschis și intact, Societatea va informa în scris clientul cu privire la acest aspect solicitând indicarea adresei unde să fie livrat coletul, deoarece a fost încălcată politica de retur.

Puteți solicita acest formular la adresa prolonromania@gmail.com

FORMULAR RETUR

Număr comandă

 

Număr și dată factură

 

Nume

 

Prenume

 

Adresă e-mail

 

Adresă livrare

 

Produs returnat

 

Motiv retur

 

Modalitate retur (denumire firmă curierat)

 

Nr. cont restituire contravaloare produs/e returnat/e 

 

Dată completare formular

 

Semnătură

 

 

*Prin semnarea prezentului formular, clientul declară că a luat act și este de acord cu faptul că contravaloarea comenzii nu îi va fi restituită dacă produsul/produsele returnate nu sunt în ambalajul original nedeschis.