Întrebări Frecvente

Răsfoiește întrebările cele mai frecvente.

ProLon® Fasting Mimicking Diet® este un program de mese brevetat, pe bază de plante, restrictiv caloric, care a fost conceput științific pentru a oferi efectele de rejuvenare ale postului la nivel celular, oferind în același timp hrană organismului.

ProLon® este destinat utilizării de către persoanele sănătoase care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea și de către persoanele care se luptă kilogramele în plus și doresc să-și gestioneze proactiv greutatea într-un mod ușor și sănătos.


FMD® oferă organismului o combinație dezvoltată științific de macronutrienți (grăsimi, carbohidrați, proteine) și micronutrienți (vitamine și minerale esențiale) concepute pentru a menține corpul hrănit în timp ce trece prin procesul de întinerire în starea de post.

Dieta se urmează timp de cinci zile consecutive, urmată de ziua a 6-a de tranziție după care persoana își va relua dieta normală. Programul oferă un plan de mase care recomandă cum să fie consumate alimentele pentru fiecare zi. Alimentele dintr-o zi pot fi consumate în orice ordine, atâta timp cât se consumă în ziua respectivă (fără a trece alimentele de la o zi la alta).

În timp ce scopul dietei este de a declanșa întinerirea, poate declanșa pierderea în greutate. Fiecare persoană este diferită, iar pierderea în greutate depinde de o serie de factori. Într-un studiu clinic al participanților care au finalizat un ciclu ProLon® de 5 zile o dată pe lună timp de trei luni, pierderea medie în greutate la sfârșitul studiului a fost de aproximativ 2,3kg. Aceasta a fost în primul rând grăsime abdominală, în timp ce masa corporală slabă a fost conservată.

Cel mai bine ar fi să evitați consumul medicamentele non-prescrise în timpul programului ProLon®, inclusiv suplimentele alimentare. Pe durata studiilor clinice nu au fost incluse ingrediente suplimentare și încă studiăm ce efect ar putea avea acestea asupra protocolului. Pentru medicamentele prescrise și suplimentele alimentare, îți recomandăm să consulți medicul sau specialistul medical.

Dacă ai o afecțiune medicală, trebuie să contactezi un medicul specialist pentru a determina dacă ProLon® este potrivit pentru tine.

Furnizorii de servicii medicale care doresc să vândă sau să recomande ProLon® trebuie mai întâi să ne contacteze pe email la adresa info@prolon.ro.

Postul cu o dietă restrictivă timp de 5 zile nu este pentru toată lumea. În anumite situații, un profesionist în domeniul sănătății te poate ajuta să stabileștii dacă ProLon® este o alegere sigură.

Îți recomandăm să urmezi studiul clinic o dată pe lună timp de trei luni consecutive. După finalizarea primelor trei cicluri, poți urma programul din când în când atunci când ești în căutarea rejuvenării și a resetării.

Dieta ProLon® a fost atent dezvoltată și testată științific pentru a fi consumată consecutiv. Prin urmare, nu recomandăm schimbarea ordinii cutiilor sau a produselor alimentare de la o zi la alta.