Beneficiile Dietei pentru
Mimarea Postului (FMD®)

Caracteristici ProLon®

Contactează echipa noastră științifică pentru un consult gratuit oferit de unul dintre nutriționiștii noștri pentru a afla dacă dieta ProLon este sigură pentru tine.

PĂSTREAZĂ MASA CORPORALĂ SLABĂ

Acest program de nutriție, scăzut caloric, conceput pe bază de plante păstrează masa totală de țesut slab, inclusiv mușchii și oasele.

CONVENABIL & UȘOR DE FOLOSIT

Alimentele ProLon® vin în 5 cutii gata de utilizare, câte una pentru fiecare zi, care includ batoane energizante, supe, o varietate de gustări, băuturi și suplimente pe bază de plante.

GUST GROZAV

ProLon® a fost creat în colaborare cu unii dintre cei mai buni bucătari și oameni de știință specializați în nutriție pentru a oferi alimente delicioase care incorporează știința de la baza dietelor care imită postul.

ALIMENTE VEGETARIENE

ProLon® folosește ingrediente pe bază de plante*, inclusiv măsline proaspete, legume, fructe, nuci, semințe, ciocolată și ceaiuri de plante și nu conține aditivi sau substanțe chimice. *ProLon® conține miere și gelatină.

Post pentru
Sportivi de Performanta

De la Post la Performanta

Dacă esti sportiv si dorești să iti îmbunătățesti performanța, e posibil ca ProLon sa fie potrivit pentru tine. Spre deosebire de postul intermitent, ProLon Fasting Mimicking Diet® (FMD®) funcționează diferit față de alte posturi pentru a-ti oferi toate beneficiile unui post, oferind în același timp substanțe nutritive esențiale pentru a sustine nivelurile de energie din corp. Cu ProLon, sportivii sunt capabili să isi mențină o masă corporală slabă, reducând în același timp procentul de grăsime corporală pentru a susține performanța atletică.

Comanda acum


I'm ready to fast for performance