Beneficiile Dietei Care Imită Postul (FMD®)

Beneficii ProLon®

CONSERVĂ MASA DE ȚESUT SLAB

Acest program de nutriție, scăzut caloric, conceput pe bază de plante păstrează masa totală de țesut slab, inclusiv mușchii și oasele.

CONVENABIL & UȘOR DE FOLOSIT

Alimentele ProLon® vin în 5 cutii gata de utilizare, câte una pentru fiecare zi, care includ batoane energizante, supe, o varietate de gustări, băuturi și suplimente pe bază de plante.

GUST GROZAV

ProLon® a fost creat în colaborare cu unii dintre cei mai buni bucătari și oameni de știință specializați în nutriție pentru a oferi alimente delicioase care incorporează știința de la baza dietelor care imită postul.

ALIMENTE VEGETARIENE

ProLon® folosește ingrediente pe bază de plante*, inclusiv măsline proaspete, legume, fructe, nuci, semințe, ciocolată și ceaiuri de plante și nu conține aditivi sau substanțe chimice. *ProLon® conține miere și gelatină.

Post pentru
Sportivii de Performanță

De la Post la Performanță

Dacă esti sportiv și dorești să îți îmbunătățesti performanța, e posibil ca ProLon să fie potrivit pentru tine.* Spre deosebire de postul intermitent, ProLon Fasting Mimicking Diet® (FMD®) funcționează diferit față de alte posturi pentru a-ți oferi toate beneficiile unui post, furnizând în același timp substanțe nutritive esențiale pentru a susține nivelurile de energie din corp. Cu ProLon, sportivii sunt capabili să își mențină o masă corporală slabă, reducând în același timp procentul de grăsime corporală pentru a susține performanța atletică.

*În timpul celor 5 zile de ProLon nu se recomandă sportul intens sau temperaturile extreme.

Comandă acum


Sunt pregătit să urmez ProLon® pentru a-mi îmbunătății performanța.