ProLon® îţi hrăneşte corpul în timp ce îţi susţine starea generală de sănătate

Ce este Prolon?

CUMPĂRĂ ACUM

Mese

Mesele ProLon® vin în 5 cutii mici (una pentru fiecare zi) care includ batoane energizante, supe, o varietate de gustări, băutura L-Drink și suplimente pe bază de plante, toate studiate și concepute cu atenție pentru a îți hrăni corpul și a susține schimbări pozitive în organism.

Ingrediente

Ingredientele ProLon sunt în cea mai mare parte pe bază de plante și nu conțin aditivi, conservanți* sau substanțe chimice. ProLon® conține miere și gelatină. Aportul caloric zilnic furnizat de ProLon® este cuprins între 750 și 1.100 de calorii obținute din ingrediente sănătoase, care maximizează procesul de hrănire și oferă o experiență plăcută atunci când sunt consumate.

*Băutura energizantă ProLon® conține conservantul natural polilizină.

Gust

Grupurile de consumatori și studiile de piață axate pe ProLon® au demonstrat: 

-Un gust foarte bun
-Ambalare convenabilă și ușor de utilizat zi de zi
-Perturbare minimă a stilului zilnic de viață

Studii științifice

* In a clinical study, ProLon is shown over three cycles to help individuals lose an average of 5.7 lbs and 1.6 inches off their waist circumference.
The ingredients in ProLon are considered generally recognized as safe (GRAS). ProLon is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases and has not been evaluated as such by the FDA.

Ești pregătit(ă) să faci o schimbare pozitivă în viața ta?