CENTIMETRI ÎN MINUS DIN ZONA ABDOMINALĂ ȘI ȘOLDURI

CENTIMETRI ÎN MINUS DIN ZONA ABDOMINALĂ ȘI ȘOLDURI

 

Reducerea grăsimii de pe zona abdominală și șolduri este o problemă care îi deranjează pe mulți, mai ales în perioada de vară, când majoritatea oamenilor își dorește să piardă în greutate și să fie în formă. Cu toate acestea, când vine vorba de pierderea în greutate și de tonifiere musculară, în special în zonele respective, nu există nici o rețetă miraculoasă. Ceea ce face cu adevărat diferența este combinația corectă de alimentație și exerciții fizice.

Citește în continuare pentru a afla cum să slăbești în zonele dorite.

minus centimetri în talie

În primul rând ar trebui să fii conștient(ă) de faptul că nu este posibilă reducerea grăsimii pe o zonă specifică a corpului prin dietă sau exerciții fizice, așadar este important să ne concentrăm asupra pierderii grăsimii corporale.

Odată ce începi să slăbești, te poți concentra apoi pe exerciții care pot ajuta la tonifierea mușchilor din zone specifice.

Abdomenul și șoldurile pot avea un aspect mai subțire și mai sculptat prin reducerea grăsimii și dezvoltarea musculaturii corpului. Un corp cu mai puțină grăsime și musculatură mai dezvoltată te va ajuta să arzi calorii într-un ritm mai rapid, facilitând astfel controlul greutăţii.

Exerciții pentru zona abdominală și șolduri

Iată câteva dintre cele mai eficiente exerciții pentru a pierde în greutate și pentru a arde grăsimea de pe burtă şi șolduri:

  • Crunches
  • Burpees
  • Mountain climbers
  • Leg circles
  • Bicicleta
  • Plank
  • Leg drops
  • Flutter kicks
  • Hip lifts
  • Squats

Efectuarea a 1 sau 2 seturi în fiecare zi, combinat cu o dietă low-carb/keto poate aduce multe beneficii corpului tău și te poate ajuta să slăbești și să îți atingi obiectivele de fitness într-un mod rapid.

ProLon pentru a slăbi?

O alternativă validă pentru o dietă tradițională low-carb/keto este ProLon Fasting Mimicking Diet, o modalitate inovatoare și rapidă prin care ții fasting cu alimente pentru a-ți atinge obiectivele în ceea ce privește pierderea în greutate, menținându-ţi în același timp masa de țesut slab, care de obicei se pierde în timpul unei cure de fasting tradiționale prelungite. De asemenea, ProLon îţi îmbunătățește performanța, oferind substanțe nutritive esențiale pentru a alimenta nivelurile de energie din corp, astfel încât să te poţi antrena în siguranță. Cu ProLon, sportivii sunt capabili să îşi mențină o masă corporală mai slabă, reducând în același timp procentul de grăsime corporală pentru a susține performanța atletică.

Ce mai aștepți? Comandă ProLon până pe 15 Septembrie ora 23:59 folosind codul RESETARE și ai 150 lei reducere.

Vrei să afli mai multe despre ProLon? Alege ora și data pe care le preferi și ia legătura cu nutriționiștii noștri.

Beneficiază de o Consultație Gratuită


Lasă un comentariu

Te rugăm să reții, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.