Cum Să Pierzi În Greutate Rapid: 6 sfaturi pentru tine

Cum Să Pierzi În Greutate Rapid: 6 sfaturi pentru tine

Cel mai bun mod de a slăbi rapid este să alegi un stil de viață sănătos și complet - de la cea mai bună dietă de slăbit până la calitatea somnului - și care să includă activitate fizică de intensitate mică, medie sau mare.

 Potrivit OMS, 41% dintre Europeni nu fac niciun fel de activitate fizică, dar nu sunt singurii: întreaga populație occidentală și nu numai că este implicată într-o epidemie globală care are și un nume: globezitate. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) estimează că obezitatea globală s-a triplat din 1975 și că peste 1,9 miliarde de adulți de pe planetă sunt supraponderali din 2016. Pentru a vindeca această epidemie, fiecare își poate face partea sa și da, există o soluție: pierderea în greutate. Cu toate acestea, care este cea mai bună modalitate de a pierde în greutate?

pierdere in greutate, slabire sănătoasă

Cum poți pierde în greutate rapid?

Înainte de a afla care este cel mai bun mod de a pierde în greutate trebuie să înțelegi cum se pierde în greutate: cum slăbim? Pierdem în greutate - într-un mod sănătos - atunci când există o balanță calorică pe minus.

Balanța calorică negativă este produsul unei formule foarte simple: dacă numărul de calorii pe care le ardem sunt mai mari ca cele pe care le acumulăm, în acel moment balanța calorică este negativă. Balanța calorică negativă duce, la rândul său, la o reducere a grăsimii, deoarece grăsimea declanșează lipoliza și consumul de lipide celulare care rezultă din acest proces.

Cel mai bun mod de a pierde în greutate

Există două soluții: alege o dietă sănătoasă și fă exerciții fizice. Slăbirea cu o alimentație adecvată, pe lângă faptul că ne face bine și ne face să ne simțim mai bine, este bună și pentru planetă: deoarece alimentele calorice produc mai multe emisii, necesitând mai multă apă și mai mult sol pentru a fi produse.

În ceea ce privește cea mai bună dietă pentru a slăbi, dietele DYI, precum și dietele ce promit rezultate miraculoase și prea rapide sunt de evitat. Nu există scurtături: consultarea nutriționiștilor este cel mai bun mod de a începe să slăbești, alături de activitatea fizică regulată. În plus, acestea te vor ajuta să îți alegi dieta personalizată și cea mai bună pentru a pierde în greutate. 

Cea mai bună dietă pentru a pierde în greutate? ProLon® - Dieta Care Imită Postul. ProLon® este un început rapid pentru a pierde în greutate, în special pentru grăsimea de pe burtă, și ajută la menținerea masei corporale slabe*.

Ar trebui să încerci programul dietetic revoluționar, patentat, de 5 zile, bazat pe peste 20 de ani de cercetare științifică. Cumpără ProLon acum(*gradul de pierdere în greutate poate varia de la o persoană la alta.)

kit-ul ProLon pentru slăbire sănătoasă

Cum să slăbești: 6 moduri de a pierde în greutate rapid

Conceptul de a pierde în greutate rapid sau prea repede nu este o idee bună, este dăunător și toți medicii ne sfătuiesc să nu o facem. De asemenea, pentru că nu este o slăbire de durată, ci o iluzie: pentru că nu pierdem grăsime viscerală, ci fie greutate lichidă, musculară sau de altă natură. Cu toate acestea, dacă pornim de la zero și vrem să slăbim, există câteva mici trucuri care te pot ajuta să optimizezi rezultatele. Alege întotdeauna o dietă adecvată și practică o activitate fizică regulată.

1. Nu sări peste micul dejun

Nu are niciun rost să sărim peste micul dejun, dimpotrivă, ne poate determina să mâncăm alimente care sunt mai bine de evitat în timpul dimineții. Micul dejun ar trebui să fie făcut, nu neapărat în stil continental, chiar și italian, cu o cafea și un croissant sau câteva gustări sănătoase.

2. Nu sări peste mese

Dacă săritul peste micul dejun este greșit, dacă vrem să slăbim rapid, săritul peste mese este o greșeală și mai mare.

3. Fă activitate fizică

Tocmai am spus-o: important este să ardem mai multe calorii decât cele care intră în corpul nostru, iar o modalitate excelentă de a face acest lucru este să ne mișcăm. Fă mișcare. Trecerea de la o activitate simplă la o activitate de intensitate scăzută, medie sau ridicată este o idee bună.

4. Fără alcool 

Tot ceea ce conține alcool ar trebui evitat. Băuturile alcoolice sunt un concentrat de calorii sub orice formă, fie că este vorba de bere, vin sau băuturi spirtoase. Pentru a te asigura că nu depășești caloriile, redu la minim berea, vinul și multe altele. Și mai bine, elimină-le.

5. Bea multă apă

Apa nu este doar un mare prieten al corpului uman, ci ne ajută și să pierdem mai rapid în greutate.

6. Odihnește-te

Pentru a pierde rapid în greutate, este important ca organismul să funcționeze cât mai bine și să dispună de forțele necesare pentru a se menține. Un somn bun este esențial pentru a îți reîncărca organismul și pentru a reduce nivelul de stres care duce inevitabil la balonare. Un somn bun - de obicei 8 ore pe noapte - te va ajuta să îți activezi metabolismul și să slăbești rapid.

În plus față de aceste sfaturi, o alimentație sănătoasă este foarte importantă pentru a pierde în greutate. Poți începe cu Dieta care Imită Postul! Contactează nutriționiștii noștri acum pentru o consultație nutrițională gratuită și află dacă ProLon este sigur pentru dumneavoastră. Alege ziua și ora pe care le preferi și ia legătura cu nutriționiștii noștri specialiști.

Solicită O Consultație Gratuită


Lasă un comentariu

Te rugăm să reții, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.